Nieuws
 
terug naar vorige scherm
Corona regels vanaf vandaag!
Geplaatst op: 29-11-2021

Er is momenteel geen publiek toegestaan bij trainingen en wedstrijden in de professionele- en amateursport. Alleen toegang hebben personen die beroeps- of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten. Zodra zij geen taak meer vervullen, moeten zij de sportlocatie verlaten.

Dit is per 29 november aangevuld met een avondklok. Dagelijks vanaf 17.00 uur moeten alle sportaccommodaties, en dus ook het clubhuis en de velden van Qui Vive, gesloten zijn. Hetzelfde geldt voor de zaalhockeyaccommodaties. Dit besluit heeft helaas verregaande gevolgen voor de (reeds ingeplande) trainingen en wedstrijden na 17.00 uur. Eventuele wijzigingen in schema’s worden via desbetreffende commissies en lijnmanagers gecommuniceerd aan onze leden.

Coronapas bij entree clubhuis en vaste zitplaatsen

Alle binnenlocaties op sportcomplexen blijven alleen toegankelijk op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs. Deze maatregel geldt voor iedereen vanaf 18 jaar. Je mag dus alleen het clubhuis van Qui Vive in als je bij de ingang je QR-code en een geldig ID-bewijs hebt laten controleren. Dat geldt ook wanneer je alleen gebruik wilt maken van de toiletten. Na controle krijg je een bandje waarna je de rest van de dag in en uit mag lopen op vertoon van dit bandje.

In ruimten waar een coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht is, is bovendien het dragen van een mondkapje verplicht wanneer men zich gaat verplaatsen. Dit geldt dus ook in ons clubhuis.

In het clubhuis en op het terras gelden verder vaste zitplaatsen en het terrein (clubhuis en velden) sluit vanaf 29 november 2021 dagelijks om 17.00 uur.

Basisregels blijven van kracht

Daarnaast is het (weer) belangrijk dat iedereen de basisregels blijft volgen, of je nu wel of niet gevaccineerd bent:

  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen bij de GGD.
  • Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Schud geen handen.
  • Was vaak en goed je handen.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Zorg voor voldoende frisse lucht en ventilatie in binnenruimtes.
  • Vermijd drukte.

 

 
 

Hoofdsponsor
 
Subsponsors
 
 
Lid worden
Sponsor worden
Vrijwilliger worden