Nieuws
 
terug naar vorige scherm
**EXTRA** opleiding Clubscheidsrechter voor ouders
Geplaatst op: 14-9-2021

De competitie is gelukkig weer van start en dat betekent dat er ook weer scheidsrechters nodig zijn. Net als bij elke vereniging hebben we ouders heel hard nodig om de wedstrijden van scheidsrechters te voorzien. Ben jij ouder van een kind wat in een team speelt en waar er maar heel weinig of misschien wel geen ouders hun kaart hebben geef je dan op voor deze extra Opleiding speciaal voor ouders.

Maak eventueel met andere ouders in het team afspraken om met elkaar je scheidsrechterskaart te halen. Als je met een aantal ouders je scheidsrechterskaart haalt dan kan je het fluiten ook wat verdelen en komt het niet op die paar ouders aan die wel hun kaart hebben gehaald. En daarnaast het is ook gewoon goed om spelregelkennis te hebben om beter te kunnen begrijpen waarom een scheidsrechter een beslissing neemt, dat maakt het kijken naar hockey ook leuker.

De opleiding bestaat uit 2 avonden en een online examen. Daarnaast kan je gebruik maken van de e-learning die door de KNHB aangeboden wordt.

de opleidingsavonden zijn op 28 oktober en 4 november op Qui Vive met op 11 november een onlinexamen. Alle avonden starten om 19:30 uur.

Aanmelden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen wat te bereiken is via deze link: https://forms.gle/NMqJBcPdXXLniXBH7. Wij vragen vervolgens de toegang tot de e-learning faciliteiten van de KNHB aan.

Eventuele vragen kunnen gesteld worden via het mailadres: [email protected]

De Arbitragecommissie

Opleidingen

 
 

Hoofdsponsor
 
Subsponsors
 
 
Lid worden
Sponsor worden
Vrijwilliger worden