Informatie
 

Beste Qui Vivers,

50 QV EuroOp 23 juni 2013 bestaat de hockeyclub Qui Vive 50 jaar en wij hopen dat te vieren met een spetterend programma in het komende seizoen. Een van de zaken welke we starten is de actie "50 voor 50”.

Wat is "50 voor 50”?

Voor het lustrum is geld nodig en voor een aantal dingen kunnen en willen we geen geld vragen. Bepaalde zaken moeten voorgefinancierd worden. Daarnaast willen we zaken goedkoop aanbieden en toegankelijk maken voor iedereen.

Ter gedachte aan de dingen die er zijn geweest op Qui Vive, een kleine greep aan herinneringen:

de zeephelling, het familietoernooi, de ouwe boet, het oude clubhuis, de helikopter vlucht van het oude naar het nieuwe terrein, de AB feesten, het ranja feest, de eerste E-tjes, de eerste F-jes en de stokstaartjes, de recreanten, de L veteranen, de zondag veterinnen, groene blouse, groen T-shirt, groen shirt, groen en rode streep shirt naar rood shirt, dames en heren in de overgangsklasse, dames en heren in derde klasse, junioren in IDC en landskampioenschappen, samen bouwen aan een nieuw clubhuis, het eerste parkeerterrein voor het clubhuis, de nieuw dameskleedkamer, de brand, een tijdelijk clubhuis, de tennis en cricketburen, de romances, huwelijken, kinderen en helaas ook begrafenissen, van de grasvelden en de modder naar kunstgras met zand tot een waterveld, de foto op veld 1 en de borrel aan de bar.

Kortom we doen een beroep op uw verenigingsgevoel en we gaan proberen 50 Qui Vivers € 50 te laten doneren om het lustrum tot een onvergetelijk feest te maken, vandaar 50 voor 50.

Klik hier voor het machtigingsformulier voor de donatie van € 50 en ons beroep op U!

Marcel van Eijk (Voorzitter Lustrumcommissie)
Desirée van der Bijl Joan Szejnoga-Lynskey
Johan Haanstra Stephen Everts
Petra In der Rieden Ramona Moorman
Willeke van Rijk Sandra van der Zee
Saskia Vink Maarten Poelmans


 

 
Hoofdsponsor
 
Subsponsors
 
 
Lid worden
Sponsor worden
Vrijwilliger worden