Nieuws
 
terug naar vorige scherm
Winterstop en energiemaatregelen!
Geplaatst op: 8-12-2022

Beste (ouders van) leden,

Na een mooie seizoenstart zit inmiddels het eerste deel van de reguliere competitie erop en de meeste teams duiken nu de zaal in of gaan genieten van een welverdiende winterstop.

Met in het achterhoofd de stijgende energieprijzen leek het ons goed om te kijken hoe we de energiekosten zo laag mogelijk kunnen houden de komende maanden, waarbij we uiteraard de impact op het gebruik van de accommodatie hebben meegenomen.

Gebruik accommodatie heden t/m eind februari

Er zullen een paar jeugdteams hun zaalkunsten gaan vertonen op het 'zaalveldje' op veld 3 en in januari wordt er voor een aantal teams een midwintercompetitie georganiseerd.

Er zijn daarnaast een klein aantal recreanten/seniorenteams die nog -beperkt- door zullen trainen.

Maatregelen

  • We zijn tot de conclusie gekomen dat het continu verwarmen van het clubhuis niet opweegt tegen het gebruik en hebben derhalve besloten de verwarming in het clubhuis op winterstand te zetten (15 graden). Het clubhuis kan wel gebruikt worden, maar neem vooral warme kleren mee! Of maak gebruik van de mooie Lipton dekens die we in het clubhuis zullen leggen.
  • We willen jullie vragen geen gebruik te maken van de douchegelegenheid.
  • We zullen wedstrijden/trainingen zoveel mogelijk bij daglicht indelen. Mocht er 's avond worden gespeeld, dan kan dat uitsluitend op veld 1 en 3.
  • Uiteraard is het wel nog steeds mogelijk om het clubhuis af te huren voor een feest of dagvullend programma. Neem in dat geval contact op met [email protected]. Uiteraard kunnen we in overleg en tegen compensatie het clubhuis tijdelijk verwarmen.

We snappen dat dit voor een aantal leden vervelend is, maar het is op dit moment de enige manier om de kosten beheersbaar te houden.

We wensen jullie warme, gezellige en liefdevolle feestdagen en een sportieve winterstop.

Het bestuur

 
 

Hoofdsponsor
 
Subsponsors
 
 
Lid worden
Sponsor worden
Vrijwilliger worden